Miksi kannattaa suosia sirulla varustettua implanttia?

Nopea pääsy tietoihin

Implanttien mukana annetaan yleensä useita paperiasiakirjoja, jotka sisältävät tietoja leikkauksen suorittaneesta lääkäristä ja klinikasta, implantin sarjanumeron sekä takuutiedot. Ne ovat erittäin tärkeitä tietoja, jotka ongelmien sattuessa mahdollistavat kirurgin toimia nopeasti ja oikealla tavalla.

Mutta mitä tehdä, kun tarvittavat asiakirjat eivät ole hätätilanteessa ulottuvilla? Vuosien kuluttua paperit ei välttämättä ole enää tallella pöytälaatikossa. Tai olet ehkä matkustanut vieraaseen kaupunkiin tai maahaan ja papereita ei ole mukanasi? Motiva käyttää tällaisten tilanteiden varalta tietojen sähköistä tallennusta.

Implantin siruun on tallennettu takuutiedot ja muut asiakirjat

Sirulla varustetut implantit lisäävät huomattavasti potilaan turvallisuutta. Nimittäin – kaikki potilaan leikkausta, implanttia ja takuita koskevat tiedot tallennettaan sirulle, joka on lääkintähenkilöstölle helposti käytettävissä koska tahansa ja missä tahansa.

Kyseessä on erittäin pieni, vain riisinjyvänkokoinen siru. Kun rintojen välittömässä läheisyydessä heilutetaan erityistä lukulaitetta, se ilmoittaa koodin, jonka avulla lääkäri pääsee tietokantaan ja tärkeään potilasta koskevaan tietoon. Nyt pystyy kirurgi missä tahansa tilanteessa tekemään hyvät, nopeat ja oikeat päätökset.