Ehdot

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Jatkamalla tämän sivuston selailua ja käyttöä, suostut käyttöehtoihimme, jotka yhdessä tietosuojaselosteemme kanssa määrittelevät suhteesi Establishment Labsiin sekä toimintasi verkkosivustollamme. Mikäli et suostu mihin tahansa tässä esitettyyn ehtoon, pyydämme lopettamaan sivustomme käytön.

Termit ’Establishment Labs’ tai ’me’ viittaavat omistajaan ja sivuston tietokannoista vastuussa olevaan, jonka rekisteröity osoite on Establishment Labs, Zona Franca Coyol, 20113, Alajuela, Costa Rica. Yrityksemme rekisteritunnus on 3-101-366337. Termi „sinä“ viittaa käyttäjään tai selailijaan verkkosivuillamme.

The use of this website is subject to the following terms of use:

  • Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu yleisluontoiseksi tiedoksi. Sivuston sisältöä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.
  • Emme me tai mikä tahansa kolmas osapuoli ei anna takuuta sivustollamme olevan tai viitattujen tietojen ja aineistojen tarkkuuteen, ajantasaisuuteen, asianmukaisuuteen, luotettavuuteen tai sopivuuteen juuri sinun tarpeisiisi. Ymmärräthän, että koko tieto ym. materiaalit saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheellisyyksiä ja että me selväsanaisesti kieltäydymme ottamasta vastuuta tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimissa rajoissa.
  • On omalla vastuullasi varmistaa, että tältä verkkosivustolla löytyvät tuotteet, palvelut tai tiedot vastaavat erityisvaatimuksiasi.
  • Tämä sivusto sisältää materiaalia, jonka me omistamme tai johon meille on myönnetty käyttöoikeus. Mainittu aineisto käsittää (mutta ei rajoittuen) designin, painoasun, grafiikan ja yleisen ulkonäön. Materiaalien kopioiminen muuten kuin näihin ehtoihin kuuluvan tekijänoikeusilmoituksen mukaisesti on kielletty.
  • Kaikki tällä sivustolla käytetyt tavaramerkit, jotka eivät ole omistajan omaisuutta tai joihin sille ei ole myönnetty käyttöoikeutta, ovat puolestamme hyväksyttyjä.
  • Tämän verkkosivuston luvaton käyttö saattaa johtaa taloudellisiin korvausvaatimuksiin ja/tai lainmukaiseen rangaistukseen.
  • Toisinaan verkkosivustolla voi myös olla viittauksia myös muihin sivustoihin. Näiden linkkien kautta saat helposti lisätietoja. Ne eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että tuemme niihin liittyviä sivustoja. Emme ota mitään vastuutta mainittujen sivustojen sisällöstä.
  • Kaikki tämän sivuston käytöstä johtuvat kiistat voidaan ratkaista Costa Rican lakien ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti.