Motiva Implant Matrix® – Innovatiivinen ja turvallinen

Huippulaadukas esteettinen kirurgia

Yli 30 vuoden kokemuksen tuloksena on rintaimplanttien laatu Establishment Labsin perustajille ja johtokunnalle aivan luonnollinen aikaansaannos. Motiva Implant Matrix® on ajan myötä saavuttanut tuotekehityksessä tason, joka takaa maksimaalisen turvallisuuden.

Vaikkakin me arvostamme menneisyyttä, asetamme päämääräksi tulevaisuuden – innovatiivisen, turvallisen ja progressiivisen. Uskomme, että nämä päämäärät ovat myös tavoitettavissa yhdistämällä kirurgien ja potilaiden tarpeet tuotedesigniin.

Meillä on laaja valikoima erikokoisia ja -muotoisia implantteja, kuten erinomaisia esteettisiä tuloksia mahdollistava uusi ProgressiveGel Ultima™ ja innovatiivinen Q Inside Safety Technology™. Em. tuotteet ovat tehnee potilaistamme ja kirurgeistamme laadun osalta erittäin vaativia. Huippudesignia ja -valmistusteknologioita käyttävä Establishment Labs vahvistaa, että Motiva Implant Matrix® silikoni-implantit ovat kaikkein vaativimmalle potilaalle ja kirurgille paras valinta.

“Laatuvaatimuksemme ovat alan tiukempia; tuotantoprosessiamme ovat tarkastaneet korkeita standardeja noudattavat valvontalaitokset ja Motivan implantit ovat ansainneet hyväksynnän yli 60 maassa.”

Robert De Mezerville, laatuvaatimusten ja lainsäädäntöyksikön johtaja

Meidän innovaatiomme