Takuu + vakuutus = tuplavarmuus

Monta takuuohjelmaa tarjolla

Että implanteille annetaan tietty takuu, on tavanomaista. Myös Motiva antaa takuun puitteissa ilmaiseksi uudet implantit, jos implantti on repeytynyt tai on syntynyt III–IV asteen kapselikontraktuura (Bakerin luokitus).

Mutta Motiva on ainoa implanttivalmistaja maailmassa, joka tarjoaa lisävakuutuksen mahdollisuutta ja vakavan ongelman sattuessa korvaa korjaavan leikkauksen kulut. Vakuutusyhtiön luottamus osoittaa, että Motiva-implantteihin katsotaan liittyvän erittäin vähäiset riskit.

Motivan 2-vuoden ja 5-vuoden takuuohjelma

Motiva-implanteille annetaan ilmainen vakuutus vuodeksi. Tätä vakuutusta voidaan pidentää joko 2 vuodella (implantit ilman sirua) tai 5 vuodella (sirulla varustetut implantit).

Jos vakuutusta pidennetään 2 vuodella, maksamme asiakkaan puolesta leikkauskulut 1000€ asti implanttia kohden, jos implantti on repeytynyt tai on syntynyt III–IV asteen kapselikontraktuura (Bakerin luokitus). Vakuutuksen pidentämiseksi pitää 90 päivän kuluessa leikkauksesta maksaa 100€ vakuutuksen pidennysmaksu.

Jos vakuutusta pidennetään 5 vuodella, katamme leikkauskulut 2500€ asti implanttia kohden, jos implantti on repeytynyt tai on syntynyt III–IV asteen kapselikontraktuura (Bakerin luokitus). Vakuutuksen pidentämiseksi pitää 90 päivän kuluessa leikkauksesta maksaa 100€ vakuutuksen pidennysmaksu.

Takuun saamiseksi implantit on rekisteröitävä nettisivustollamme tai Motivan kännykkäsovelluksen kautta.