Voiko implantin vakuuttaa?

“Onko minun rintaimplanteillani takuu? Kuka maksaa, kun tarvitsen toistuvan leikkauksen?“ Rintaimplantteja valitessa pitää tiedustella, kattaako niitä ja jos, niin missä määrin takuuohjelma.

Rintaimplantit ja yleinen takuu

On tavanomaista, että implanteille annetaan takuu. Niin toimii myös Motiva. FDA:n ja CA:n vaatimuksia noudattaen kaikkia Motivan rintaimplantteja koskee valmistajan takuuohjelma. Tämä tarkoittaa sitä, että jos implantti rikkoutuu tai tapahtuu kapseloituminen (Bakerin asteikolla 3. tai 4. aste), niin valmistaja tarjoaa ilmaisen sijaisimplantin. Tavanomaisten takuuohjelmien puitteissa leikkauskuluja ei kateta.

Rintaimplantit ja vakuutus

Motiva on maailman ainoa implanttivalmistaja, joka tarjoaa laajennetun takuuohjelman ja tarvittaessa korvaa myös toistuvan leikkauksen kulut. Yhden suurimman USA:n vakuutusyhtiön, CNA:n takaaman vakuutuksen osalta on kyse osoituksesta, että Motiva-implantteihin liittyy erittäin pieni riski. Liittyäksesi laajennettuun takuuohjelmaan on Motiva-implantit rekisteröitävä meidän verkkosivustollamme www.rintaimplantit.eu tai Motivan mobiilisovelluksen kautta. Ensimmäisenä vuotena on laajennettu takuuohjelma potilaalle ilmaista, toisesta vuodesta alkaen on mahdollista pidentää ohjelmaa lisämaksusta.