Ergonomix2 – ylellinen rintaimplantti, jota olet odottanut kauan

Implantit nanoteknologisella päällyspinnalla ja ilmaisella laajennetulla takuulla ovat kauneuskirurgian ehdoton Créme de la Créme. Lisäksi on rintaleikkaus mahdollista peruuttaa valmistajan kustannuksella.

  • Ilmanen laajennettu takuu
  • Ainutlaatuinen, erittäin kestävä supersilikoninen kuori
  • Erittäin luonnollinen tulos
  • Toisiin ajatuksiin tultaessa tuottajan kululla implanttien poistaminen

Mikäli olet suunnitellut kohentavasi rintojasi ja tehnyt päätöksen implanttien hyväksi, kannattaa etsiä sellaista ratkaisua, joka takaa parhaimman tuloksen, olisi luonnollinen ja tietysti myös turvallinen. Motiva Round ja Ergonomix -implantit ovat tunnettuja luonnollisuudestaan ja turvallisuudestaan. Nyt on Motivan tuotteisiin lisääntynyt todellinen jalokivi – Ergonomix2, jolla on entistäkin paremmat ominaisuudet ja takuu.

Nanoteknologinen kuori

Mahdollisuus, että Motivan implantti rikkoontuisi vahvan fyysisen paineen vuoksi tai aiheuttaisi kapselireaktion, on erittäin pieni. Motiva Ergonomix2 -implantin kuorella on kiistämättä maailman parhaimmat venymisominaisuudet, luonnollisuus ja joustavuus. Onhan se valmistettu samantyyppisestä silikonista, josta tehdään myös sydänläppiä.
Erityisesti luotu päällyspinta vie tulehdusriskin minimiin, ja se sopeutuu ihonalaisiin kudoksiin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kuori, eli päällyspinta, on turvallisuuden kannalta tärkein, koska se on suorassa yhteydessä ihmisen kehoon. Karkeapintaiset vanhemmantyyppiset kuoret aiheuttavat suurella todennäköisyydessä jatkuvaa tulehdusprosessia. Motivan implanteilla on nanoteknologinen kontaktipinta, jossa yhdistyvät sileän ja lievästi rakenteisen pinnan parhaimmat ominaisuudet. Tällainen pinta on sekä Motiva Roundilla, Ergonomixilla kuin myös uudella Ergonomix2:lla.

Turvakerros

Kaikilla Motivan implanteilla on huolellisesti valmistettu kuori, joka koostuu useasta silikonikerroksesta. Kerroksilla on eri ominaisuudet ja toiminnot. Sallittujen normien rajoissa silikonin vuotaminen elimistöön on ominaista kaikille lääkinnällisille silikonituotteille, mutta Motiva Ergonomix2:in osalta se on ainutlaatuisen kuorirakenteen ansiosta satoja kertoja pienempi kuin tavallisella rintaimplantilla. Tämän lisäksi sillä on vielä erityinen vuotoa estävä suojakerros. Tavallisesti silikonin vuotoa estävää kerrosta ei voi nähdä silmin, joten mahdollinen valmistusvika voi jäädä huomaamatta. Motiva antoi suojakerrokselle sinisen värin. Se antaa kirurgille mahdollisuuden arvioida ja taata leikkauksen aikana, että implantti on virheetön.

Siru

Motivan rintaimplanttien takapuolella on pienen pieni mikrosiru, johon on tallennettu tuotteen sarjanumero. Sitä tarvitaan silloin, kun nainen menee tarkastukseen, mutta on kadottanut implanttipassin. Kirurgi pystyy tällöin erityisellä laitteella skannaamaan rinnan ja selvittämään, minkä tyypin tuotteesta täsmällisesti on kyse, ja mikä on implantin koko. Passiivinen mikrosiru on siis samalla implantin digitaalinen passi.

Takuu

Kun sanotaan, että implanteilla on elinikäinen takuu, kuvitellaan sen merkitsevän ihmisen elinikää. Tällä tarkoitetaan kuitenkin implantin elinikää. Tavallisesti modernin implantin eliniäksi arvioidaan nykyään 20-25 vuotta. Motiva Ergonomixin ja Roundin osalta on mahdollisuus ostaa lisäksi laajennettu takuu. Mikäli implantti murenee tai esiintyy kapselireaktio, vakuutus maksaa implantin ja myös sen vaihdon. Ergonomix2:n osalta tulee laajennettu takuu ilmaiseksi mukaan. Mitä laajennettu takuu merkitsee? Se merkitsee sitä, että valmistaja ottaa vastuun ja sitoutuu maksamaan myös implanttien vaihtamisen prosessin. Aiemmin takuu on koskenut implanttien korvaamista, mutta ei toimenpidettä itsessään. Huomattavaa on myös Ergonomix2:n mukana tuleva mahdollisuus: mikäli ihminen tuntee 1,5 vuoden kuluessa leikkauksen jälkeen, että hän on tehnyt väärän päätöksen ja haluaa entisen tilan takaisin, Ergonomix2:n mukana tuleva JOY-ohjelma antaa tähän ainutlaatuisen mahdollisuuden ja rintaimplantit poistetaan ilmaiseksi. Tämä on ensimmäinen kerta rintaleikkausten historiassa, kun implanttien valmistajan kustannuksella voidaan vapautua implanteista.
Ergonomix2:n osalta on korvausimplanteilla takuu, ja myös uuden leikkauksen kustannukset maksetaan 2500 euroon saakka yhtä implanttia kohtaan, mikäli implantti murenee tai on syntynyt kapselireaktio.

Luonnollinen tulos

Ergonomix2:n osalta on taattu äärimmäisen luonnollinen tulos, koska pyöreät ergonomiset implantit myötäilevät kehon liikkeitä. Rinta toimii kuten luonnollinenkin rinta: maatessa vajoavat hieman sivuille, mutta säilyttävät pyöreän muodon, pystyssä seisottaessa ovat rinnat pisaranmuotoiset. Ergonomix2:n joustavuus ja pehmeys on luotu erityisesti mahdollisimman samankaltaiseksi rintakudoksen kanssa. Patentoitu tekniikka (TrueMonobloc) takaa, että implantti ei vioitu minkä tahansa paineen tai vääntymisen seurauksena, koska kuori muodostaa sisällön kanssa täydellisen kokonaisuuden. Oman osansa antaa erilaisista supersilikoonin kerroksista koostuva kuori, joka on huolellisesti testattu ja perusteellisesti tarkastettu venymisen ja murtumisen osalta. Kuori on vieläkin joustavampi, lujempi ja pehmeämpi kuin Motiva Roundilla ja Ergonomixilla. Entä tulos? Luonnollinen, miellyttävä ja kaunis. Täydellinen!