Onko kirurgisi asianmukaisesti koulutettu?

Ei ole olemassa kahta samanlaista leikkausta. Jokaisella naisella on omat erikoispiirteet ja jokainen implantti vaatii erilaista lähestymistapaa. Jotta leikkaus onnistuisi täydellisesti, on oma merkitys pienimmilläkin seikoilla: implantin karheus, venyvyys, muoto, lihasten sijainti… ja paljon muuta.

Voithan valita itsellesi maailman parhaat implantit ja maan parhaan kirurgin, mutta jos valitsemallasi kirurgilla puuttuu kokemus nimenomaan suosimistasi implanteista, leikkaus ei välttämättä onnistu toivotulla tavalla.

Motiva kouluttaa kaikkia yhteistyökumppaneita!

Kaikki kirurgit, jotka tekevät yhteistyötä Motivan kanssa, saavat asianmukaisen koulutuksen. Baltian maiden ja Suomen kirurgeille järjestävät koulutuksen Iso-Britannian suurimman yksityisklinikan – The Hospital Groupin – huippukirurgit. Koulutuksen järjestämiseen osallistuu yksi maailman tunnetuimmista plastiikkakirurgeista Dr. Giovanni Botti Italiasta, jonka johtamalla klinikalla joka syksy pidetään symposiumi Motiva Ergonomix.

Toisin kuin yleisessä käytännössä tavallista, kirurgeille ei esitellä implantteja vain teorian tasolla – Motiva järjestää kaikille kirurgeille käytännön harjoitteluleikkaukset. Motivan implantit valitessaan potilas voi olla varma, että hänen kirurgi tietää tarkalleen, mitä tekee!

Lista koulutetuista kirurgeistamme löytyy sivulta Yhteistyökumppanit.