Minkämuotoinen implantti valita?

Anatomisen ja pyöreän plussat ja miinukset

Tähän asti markkinoilla on ollut niin pyöreitä kuin anatomisesti muotoiltuja implantteja, joilla kummallakin on omat edut ja haitat.

Anatomisen implantin etuna pyöreään verrattuna on luonnollista rintaa jäljittelevä muoto. Mutta ns. pisaranmalliseen implanttiin liittyy vaara, että se alkaa kehossa pyöriä. Jos epäsäännöllisen muotoinen proteesi ottaa rinnassa uuden asennon, rinta menettää myös luonnollisen muodon.

Pyöreissä implanteissa sitä ongelmaa ei ole. Ei väliä kuinka paljon ne pyörivät, rinta jää aina pyöreäksi. Mutta monet asiakkaat eivät pidä siitä, kun implantoidusta rinnasta tulee liian korkea ja epäluonnollisen näköinen.

Mikä on ergonominen implantti?

Pyöreiden ja anatomisten implanttien edut yhdistää ergonominen implantti. Sen pohja kyllä on pyöreä, mutta geeli muuttaa muotoaan rinnan asennon mukaan.

Makuuasennossa implantin korkein piste on rinnan keskellä, kuten myös luonnollisessa rinnassa. Naisen muuttaessa asentoaan implantin korkein kohta alkaa painovoiman vaikutuksesta liikkua ja pystyyn noustessa vajoaa rinnan alaosaan. Tällä tavalla implantti jäljittelee rinnan luonnollista muotoa joka asennossa.

Ergonominen implantti antaa rinnalle kauniin muodon myös sitten kun se pyörii kehossa, ja jäljittelee aina luonnollisen rinnan ulkonäköä ja liikkumista.