5Y Motiva Program™ -takuu Q Inside Safety Technology™ -teknologialla varustetuille Motiva Implants™ -implanteille voi vaihdon lisäksi oikeuttaa jopa 2 500 euron taloudelliseen avustukseen jokaista kyseeseen tulevaa implanttia kohden, joka voidaan käyttää korjaavaan kirurgiaan silloin, kun takuuasia koskee repeämää tai luokan III ja IV kapselin kontraktuuraa.*

Potilaiden on rekisteröitävä Motiva Implants -implanttinsa verkkosivullam- me tai Motiva App -sovelluksen kautta ensimmäisen vuoden veloitukseton- ta takuuta varten.

Laajentaakseen 5Y Motiva Program™ -takuun mukaista takuuta, potilaat voivat valita myös ylimääräisen takuun yhteensä viideksi vuodeksi hintaan 200 euroa ensimmäisen 90 päivän kuluessa alustavasta rintojen leikkaukses- ta.

Takuun hankkiminen on helppoa. Hyödynnä maailman markkinoiden edisty- nein Motiva Implants™ -rintaimplanttien laajennettu takuu jo tänään!

* Establishment Labsilla on yhdysvaltalaisen CNA-vakuuusyhtiön tuotevas- tuuvakuutus, jolla on A.M Bestin luokitus A (erinomainen) ja Standard & Poor’sin luokitus A (vahva).